Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

"Πέθανε από έμφραγμα τη στιγμή που βίαζε ηλικιωμένη" ("ΤΑ ΝΕΑ"-on line, 15/6/2011) Μια είδηση κωμικοτραγική ντοστογιεφσκικής ατμόσφαιρας ή σαν σκηνή από ταινία των αδελφών Κοέν...


Πέθανε από έμφραγμα τη στιγμή που βίαζε ηλικιωμένη

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ στα "ΝΕΑ - on line" Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2011 16:50
Web-Only

Ένας 53χρονος άνδρας πέθανε από καρδιακή προσβολή την ώρα που βίαζε μια ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι της, στο Τέξας.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Corpus Christi Caller, ο Ίζαμπελ Τσαβέλο Γκουτιέρες διέρρηξε το σπίτι της 77χρονης γυναίκας και, οπλισμένος με ένα σουγιά, της επιτέθηκε.
Κατά τη διάρκεια του βιασμού όμως ο Γκουτιέρες αισθάνθηκε αδιαθεσία και «διέκοψε τη σεξουαλική πράξη για να ξεκουραστεί», εξήγησε στην εφημερίδα ο αστυνομικός Γκάρι Ράιτ. Κατόπιν «ξανάρχισε να χαϊδεύει» το θύμα του, όμως κατέρρευσε και πέθανε.
Η γυναίκα αρχικά πίστεψε ότι ο Γκουτιέρες, που μύριζε αλκοόλ, είχε λιποθυμήσει επειδή ήταν μεθυσμένος. Η ηλικιωμένη έφυγε από το σπίτι με το αυτοκίνητό της και κάλεσε την κόρη της σε βοήθεια.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο Γκουτιέρες, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για άλλο σεξουαλικό αδίκημα, είχε πάει στο σπίτι της γυναίκας με το ποδήλατό του και η έντονη άσκηση ενδέχεται να προκάλεσε την καρδιακή κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: