Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

"Αποτύχαμε..." Οι δηλώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα και μια απάντηση από τη φίλη στο fb Margarita Syngeniotou (facebook, 16.10.2022)

 ..............................................................






"Αποτύχαμε γιατί σταματήσαμε να εμπιστευόμαστε την επιστήμη και εμπιστευόμασταν την ιδεοληψία μας. Το κύριο οικοδόμημα της επικοινωνίας κινδύνου χτίζεται πάνω στην εμπιστοσύνη απέναντι στο γιατρό, στον επιστήμονα, στον ειδικό οποίος θα αναλύσει την επικοινωνία κινδύνου. Ζήσαμε άπειρες ψευδείς ειδήσεις και ακόμα ζούμε".

Σωτήρης Τσιόδρας ( Στα ΜΜΕ, 16.10.2022)


"Αυτά δήλωσε ο Τσιόδρας σε ημερίδα ιδιωτικού νοσοκομείου. Λοιπόν, ναι. Αποτύχατε. Γιατί εσείς πρώτοι απαξιώσατε την επιστήμη σας, την θέσατε στην υπηρεσία της κυβέρνησης και της ατομικής ευθύνης. Γιατί αντί ως γιατροί να ζητάτε ενίσχυση του ΕΣΥ, νομιμοποιούσατε τα SMS και το ξύλο στις πλατείες. Γιατί όταν έβγαινε ο Μαγιορκίνης με τα σχεδιαγράμματα κι έλεγε ότι, αν υπήρχαν λιγότερα παιδιά στις τάξεις θα κολλούσαν περισσότερο, δεν τον πήρατε με τις πέτρες. Γιατί καθόσασταν κι ακούγατε τον Γεραπετρίτη να λέει ότι, αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ, θα πέθαιναν περισσότεροι. Γιατί όταν είπε ο Μητσοτάκης στη Βουλή ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι πεθαίνουν περισσότεροι εκτός ΜΕΘ, δεν τον πήρατε με τις πέτρες, αντίθετα έβγαλες το όνομά σου από την μελέτη που αποδείκνυε το αντίθετο. Γιατί αντί να πεις στους γέρους να μην γλύφουν το ίδιο κουταλάκι στην εκκλησία, πήγαινες κι έψελνες.

Εσύ την απαξίωσες την επιστήμη. Εσύ και οι όμοιοί σου…"


Από τη φίλη στο fb Margarita Syngeniotou (facebook, 16.10.2022)


Δεν υπάρχουν σχόλια: