Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

«Ο ήλιος επαντρεύτηκε και πήρε το φεγγάρι…» θεατρική και μουσική παράσταση στον Χώρο Τέχνης "ΙΔΙΟΜΕΛΟ" στο Μαρούσι Κυριακή, 29.5.2022

 ...............................................................



«Ο ήλιος επαντρεύτηκε και πήρε το φεγγάρι…»






Στις 29 του Μάη ημέρα Κυριακή, γύρω στις 8 με 8.30 το βραδάκι,στην αυλή του Χώρου Τέχνης «Ιδιόμελο» έχουμε - μετά από απιστίες, θυμούς, ασήκωτες στενοχώριες, νάζια και πείσματα, χωρισμούς και αποσκιρτήσεις - γάμους και χαρές ερωτευμένων.
Πνευματικός μας ανάδοχος ο άγνωστος και λαϊκός μας ποιητής με τα τραγούδια του, με καλεσμένο και τον μεγάλο Ελισαβετιανό που βάζει κι αυτός το χρίσμα του.
Θα παραστήσουμε και θα τραγουδήσουμε ο Μανώλης Γιούργος, η Γεωργία Δεληγιαννοπούλου, η Πόπη Κουλουφάκου-Γρατσία, ο Δημήτρης Λάσδας, η Πέπη Μενουδάκη, ο Γιάννης Παπαθύμνιος, η Ελένη Ρόκκα, η Εριφύλη Σαββίδου, η Μαίρη Σταγάκη, ο Κωνσταντίνος Τσίλης και ο Σταύρος Φατούρος.
Σπέσιαλ γκεστς: Γιάννης Ρόκκας, Μαρία Νικολαΐδη, Χρυσα Κουτσινικολα!
Τα αποτελέσματα ενός χειμωνιάτικου στούντιο με δραματοποιημένα δημοτικά τραγούδια της αγάπης και του έρωτα θα τα κρίνετε εσείς. Και ελπίζουμε κιόλας να τα χαρείτε…
Εμψύχωση - σκηνοθεσία: Μανώλης Γιούργος
Είσοδος ελεύθερη
Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε να κάνετε τηλεφωνικά την κράτησή σας (η με μήνυμα προσωπικό) γιατί οι θέσεις είναι λιγες και ισως κάνουμε και δεύτερη παράσταση αν οι κρατήσεις είναι πολλές!
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2106817042
Διεύθυνση: Χώρος Τέχνης Ιδιομελο, Ελευθεριου Βενιζέλου 17 και Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο Μαρούσι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: