Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

"Τακτοποίησε τις υποθέσεις του, ενημέρωσε το γραφείο κηδειών και αυτοκτόνησε..." (tvxs.gr, 1/4/2019)

...............................................................





Τακτοποίησε τις υποθέσεις του, ενημέρωσε το γραφείο κηδειών και αυτοκτόνησε...






                           (tvxs.gr, 1/4/2019) 


Τηλεφώνησε στο γραφείο τελετών, τακτοποίησε τα της κηδείας του… και αυτοκτόνησε. Ο λόγος για τον 80χρονο από το χωριό Δαφνούλα στην Ανδρίτσαινα της Ηλείας, ο οποίος έδωσε τέρμα στη ζωή του τη μέρα που συμπληρώθηκαν έξι μήνες από το θάνατο της συζύγου του.
Ο εκ των ιδιοκτητών του γραφείου τελετών στην Κρέστενα, Δημήτρης Αργυρόπουλος, περιέγραψε μιλώντας στο ilialive.gr όσα ειπώθηκαν στην τηλεφωνική επικοινωνία, λίγο πριν το τέλος του 80χρονου.
«Με πήρε το πρωί του Σαββάτου στις 6,22 και με ρώτησε αν με ξύπνησε. Του απάντησα “όχι” και συνέχισε λέγοντας, «και να σε ξυπνούσα, τέτοια ώρα θα πήγαινες για δουλειά»… “Θέλω να μου κάνεις μια χάρη” μου είπε, “αν μπορώ πολύ ευχαρίστως” του απάντησα. “Να πας σε ένα παντελόνι, να βρεις ένα χαρτί και να το δώσεις στην κόρη μου” μου είπε. “Σε ποιο παντελόνι να πάω. Γιατί δεν δίνει αυτός το σημείωμα, έχει πεθάνει κανείς;” ρώτησα. Μου λέει “όχι, εγώ θα αυτοκτονήσω”. “Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που σκέφτεσαι να κάνεις, σε παρακαλώ μην το κάνεις” του είπα προσπαθώντας να τον μεταπείσω. “Αυτό που σου λέω και να έρθεις να με πάρεις για να μην βρομίσω” απάντησε ο 80χρονος”.. και να μην πάρεις κανέναν να ενοχλήσεις» είπε και έκλεισε το τηλέφωνο” συνέχισε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών».
Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο ο ηλικιωμένος ο Δημήτρης Αργυρόπουλος προσπάθησε να του τηλεφωνήσει πάλι αλλά ο ηλικιωμένος δεν απάντησε. Αμέσως μετά κάλεσε την Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί τον εντόπισαν απαγχονισμένο στο μπαλκόνι του σπιτιού του.
«Είχε κανονίσει τα πάντα, τα χρήματα για την κηδεία του, ακόμα και το καλοριφέρ στο σπίτι είχε ανάψει για να μην κρυώνουμε όταν πάμε εκεί να τον πάρουμε, είχε υπολογίσει…» είπε ο κ. Αργυρόπουλος.
Ο χαμός της συζύγου
Ο 80χρονος την Κυριακή θα είχε τα εξάμηνα της συζύγου του την Κυριακή και φαίνεται πως είχε προσχεδιάσει το φευγιό του… «Φαινόταν πως είχε βάλει μια τάξη λίγο πριν φύγει. Δεν έδειχνε να είναι “αποδιοργανωμένη” προσωπικότητα. Ήταν ευγενής στην επικοινωνία μας που πραγματικά ο τρόπος του σε σκλάβωνε» εξήγησε ο κ. Αργυρόπουλος, που και στις 30 Σεπτεμβρίου είχε αναλάβει την κηδεία της συζύγου του 80χρονου και που πιστεύει και αυτός πως ο χαμός της, ήταν που οδήγησε τον ηλικιωμένο στο απονενοημένο διάβημα.
Το ζευγάρι είχε χάσει το γιό του πριν από 20 χρόνια.


Πηγή: ilialive.gr

Σημείωση - σχόλιο δικό μου: Εντύπωση αλγεινή μού κάνει ότι η είδηση στο συμπαθές σάιτ του κ. Κούλογλου συνοδεύεται από δύο διαφημιστικές καταχωρήσεις γραφείων (ή εργολάβων) κηδειών. Ιδού και το σχετικό λινκ.


Εντάξει όλα πουλιούνται, όλα αγοράζονται. Και ζωή και θάνατος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: