Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Επιτέλους, μια κ α λ ή είδηση!




Εκτός οι τέσσερις εκ των επτά του ΔΣ

Παραιτήσεις στην ΕΡΤ λόγω... Eurovision

24/01/2011 

http://img.protothema.gr/22A4DBB9F6501875F1D77A428BEFA321.jpg
Αναταραχή επικρατεί τη Δευτέρα στην ΕΡΤ, καθώς τέσσερα από τα επτά μέλη του ΔΣ της κρατικής τηλεόρασης υπέβαλαν την παραίτησή τους, λόγω της... Eurovision.


Οι Λυδία Κονιόρδου, Γιώργος Ζάνος, Λένα Διβάνη και Λουκάς Πανουργιάς (εκπρόσωπος εργαζομένων), παραιτήθηκαν αφού -όπως έγινε γνωστό- δεν ήθελαν να είναι στην κριτική επιτροπή για τη Eurovision.


Οι τέσσερις που παραιτήθηκαν είχαν διοριστεί από τον Λάμπη Ταγματάρχη.

Τους παραπάνω θα αντικαταστήσουν οι κ. Πισκερά (διευθύντρια δημοσιών σχέσεων της ΕΡΤ), κ. Γιαννουλάτου(διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ),  και κ. Χοιδά (Γενική διευθύντρια τηλεόρασης της ΕΡΤ). 


Δες εδώ...
http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/?aid=101919

Σχολιάζω ταπεινά: 


Πολλοί θα αναρωτηθούν, "μα γιατί, αφού τη θέλει ο κόσμος τη Eurovision. Δεν βλέπετε τις ακροαματικότητες;". Σχολίασα αρνητικά την προοπτική του να "βοηθήσει" η κ. Λυδία Κονιόρδου στις διαδικασίες της συμμετοχής της χώρας μας στο φετινό διαγωνισμό με την ανάρτηση της 16/1/2011 ("Η Έλενα Ακρίτα, η Λυδία Κονιόρδου και η Eurovision ή Κοίτα αντιφάσεις που έχει η ζωή...") και χαίρομαι που και η κ. Κονιόρδου και η κ. Διβάνη, αλλά και οι κύριοι Ζάνος και Πανουργιάς, έστω και μετά τον αρνητικό σχολιασμό αυτής της προοπτικής, διέσωσαν το πνευματικό τους κύρος και την πνευματική τους αξιοπρέπεια. Όσο για τους "προσγειωμένους" στην ελληνική πραγματικότητα - όχι προσγειωμένους, στενότατα συνδεδεμένους με τη χαζοχαρούμενη εκδοχή της, και καλοπληρωμένους απ' αυτή τους τη σχέση τους βρίσκω (βλ. κ.Λ.Ταγματάρχη, κ.Δ.Μπόκοτα κι όσους άλλους νεοσύλλεκτους αστερίσκους της χαζοχαρούμενης τηλεόρασης) - τους αφιερώνω τη λιτότατη αλλά και περιεκτικότατη δήλωση του δημοσιογράφου κ. Δημήτρη Γκιώνη...


                         "Αυτά θέλουν να θέλει ο κόσμος..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: