Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Αστυνομικοί που σκοτώνονται, αστυνομικοί που κλέβουν...




          Δυο νεκροί και δυο τραυματίες αστυνομικοί από πυρά αγνώστων στο Ρέντη



Δύο αστυνομικοί 22 και 23 ετών, έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δύο τραυματίστηκαν κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών ανδρών της ομάδας της ΔΙΑΣ με αγνώστους στη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος του Ρέντη, στις 18:50 το απόγευμα της Τρίτης. Ο ένας αστυνομικός, τραυματίστηκε στο κεφάλι και έχασε τη ζωή του λίγο μετά τη συμπλοκή, ενώ ο δεύτερος κατέληξε αργότερα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Εκεί νοσηλεύονται και οι δυο τραυματίες, οι οποίοι έχουν εγχειριστεί και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση.


αλλά και...

αρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

Υπαρχιφύλακας έκλεψε δακτυλίδι



Συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Υπαρχιφύλακας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παράβαση καθήκοντος. Ειδικότερα, ό


πως προέκυψε από την έρευνα ο αστυνομικός πρωινές ώρες χθες (03-03-2011), κατά τη διάρκεια διατεταγμένης υπηρεσίας, μετέβη μαζί με άλλους αστυνομικούς σε κοσμηματοπωλείο στην Καλλιθέα, όπου είχε προηγηθεί διάρρηξη από αγνώστους και κατά τον έλεγχο του καταστήματος αφαίρεσε ένα δαχτυλίδι, το οποίο είχε παραπέσει από τους δράστες στο δάπεδο. Η πράξη αυτή είχε καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διαθέτει το κατάστημα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών. Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Υπαρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: