Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

"Επίσημη τελετή υποδοχής για το πρώτο 500άευρο από τις Αγορές" γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης www.protagon.gr, 9 Απριλίου 2014

 .......................................................

Επίσημη τελετή υποδοχής για το πρώτο 500άευρο από τις Αγορές



 Νίκος Ζαχαριάδης

 Νίκος Ζαχαριάδης

www.protagon.gr, 9 Απριλίου 2014

Με τιμές αρχηγού κράτους θα γίνει δεκτό στο Μέγαρο Μαξίμου από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, το πρώτο «Ελεύθερο Δανεικό Χαρτονόμισμα» που θα φτάσει στη χώρα μας από τις Αγορές
  • Ο Αντώνης Σαμαράς, ετοιμάζεται να παραδώσει την Άγια Εικόνα του 500ευρου των Αγορών, για προσκύνημα, λίγο πριν την έναρξη του πανηγυριού
    Ο Αντώνης Σαμαράς, ετοιμάζεται να παραδώσει την Άγια Εικόνα 
    του 500ευρου των Αγορών, για προσκύνημα, λίγο πριν την έναρξη 
    του πανηγυριού

Ο Αντώνης Σαμαράς θα υποδεχθεί αυτοπροσώπως στην είσοδο του Μαξίμου, το πρώτο δανεικό 500άευρο της Ελευθερίας, σύμφωνα με όσα προβλέπει το πρωτόκολλο, δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων σε ολόκληρη τη χώρα.
Κατά τη διάρκεια της άφιξης του χαρτονομίσματος, που θα συνοδεύεται από τιμητικό άγημα και νεαρές κοπέλες ντυμένες με παραδοσιακές καλαματιανές φορεσιές, θα ακουστούν με τη σειρά, πρώτα ο Εθνικός Ύμνος και στη συνέχεια το τραγούδι «Money» των Pink Floyd, ενώ η τελετή θα μεταδοθεί απευθείας σε εθνικό δίκτυο.
Σύμφωνα με τους οργανωτές, το χαρτονόμισμα θα κολληθεί συμβολικά στο μέτωπο του πρωθυπουργού, ο οποίος εκτελώντας την παραγγελιά, θα εκφωνήσει βαρυσήμαντο διάγγελμα, ενώ στη συνέχεια θα διαβαστούν τα ονόματα των δημοσίων υπαλλήλων που θα το εισπράξουν ως πριμ αποδοτικότητας μετά την αξιολόγηση.
Με την ολοκλήρωση της τελετής, θα δοθεί το σύνθημα να ξεκινήσουν πανηγύρια με όργανα και αρνιά, στις πλατείες όλης της χώρας. Κατά τη διάρκειά τους, θα προβληθεί το ντοκυμαντέρ «Αντώνης ο Αγόραρος (εκ του «Αγορά»), ο Κουβαλητής μας», του Γιάννη Σμαραγδή.
Τέλος, το χαρτονόμισμα, αφού περιοδεύσει για προσκύνημα σε όλη τη χώρα, θα καρφιτσωθεί πάνω στον πίνακα «Η Ελλάς Ευγνωμονούσα» του Θ. Βρυζάκη, που βρίσκεται αναρτημένος πίσω από το πρωθυπουργικό γραφείο, όπως κάνουν τα μαγαζιά με την πρώτη τους είσπραξη.
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: