Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

902 μπουρμπουλήθρες (http://kerasiakrinoi.blogspot.gr, 11/8/2013)

......................................................

902 μπουρμπουλήθρες





http://kerasiakrinoi.blogspot.gr/2013/08/902.html 
Άπατο θα πάει το κουφάρι αυτού του μορφώματος που έχει καταντήσει το ΚΚΕ. Και θα πάει από μόνο του χωρίς κανένας άλλος να κουνήσει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι. 


Αυτό αποδεικνύει άλλωστε και η υπόθεση του 902. Το "κόμμα" δηλαδή μια κλίκα ανθρώπων που το νέμεται, δεν εμπιστεύεται ούτε στο ελάχιστο τα μέλη και τους φίλους του. Αντί να τους δώσει από μια μετοχή των 10 ευρώ και να γίνει έτσι μια κοινωνική επιχείρηση, αντί να τους ανοίξει τα μικρόφωνα και τις κάμερες να μιλήσουν με τη δική τους φωνή και τα δικά τους πρόσωπα, προτίμησε να πουληθεί κανονικά σε ιδιώτη. Αφού δεν είναι ικανοί να διαχειριστούν έναν περιφερειακό και μικρής εμβέλειας σταθμό, πώς είναι δυνατόν να τους εμπιστευθεί κανείς τίποτα μεγαλύτερο, πόσο μάλλον το να αλλάξουν τον κόσμο!

902 μπουρμπουλήθρες βγάζει στον αφρό το κουφάρι του ΚΚΕ καθώς βουλιάζει και καλά θα κάνουν όσοι κομμουνιστές να κοιτάξουν να διασώσουν ότι ιστορικό, αληθινό και υγιές υπάρχει εκεί πέρα μέσα. Να περάσει το κόμμα στη βάση του, αν αυτή μπορεί να απεγκλωβιστεί από την πλύση εγκεφάλου τόσων χρόνων και το ναρκωτικό του "ιερού κόμματος" που δεν είναι άλλο από το Ιερατείο.

Μια ανταρσία χρειάζεται, να καταληφθεί το πλοίο από το κατώτερο πλήρωμα! Αν κάτι τέτοιο κυοφορείτο, θα ήταν αρκετός λόγος για να πουληθεί άρον άρον ο σταθμός, μη και περάσει στα χέρια των στασιαστών...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: