Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Για τέταρτη μέρα αποφασισμένοι να διαδηλώσουν στο Σύνταγμα οι "Αγανακτισμένοι" ("ΤΑ ΝΕΑ"-on line, 28/5/2011)



Για τέταρτη μέρα είναι αποφασισμένοι να διαδηλώσουν στο Σύνταγμα οι «Αγανακτισμένοι»

Ραντεβού το απόγευμα στο Σύνταγμα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Σάββατο 28 Μαΐου 2011
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2011 15:06
Web-Only

Ανανέωσαν για σήμερα το απόγευμα το ραντεβού τους στο Σύνταγμα οι «Αγανακτισμένοι», αποφασισμένοι να διατηρήσουν για τέταρτη μέρα τις κινητοποιήσεις που αναμένεται να κορυφωθούν αύριο.

Παρά τη χθεσινή βροχή, μεγάλη ήταν η προσέλευση στην πλατεία Συντάγματος, όπου για τρίτη συνεχή ημέρα κυριάρχησαν και τα πανό σε ελληνικά, ισπανικά και ιταλικά...
Στο Facebook και στη σελίδα των «Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα», συνεχής είναι η ροή δημοσιεύσεων από νέους και νέες που δηλώνουν το «παρών» σε αυτές τις κινητοποιήσεις.
Ανάλογα μηνύματα νέων, που εκφράζουν την αγωνία τους και ζητούν ένα καλύτερο μέλλον δημοσιεύονται και στη σελίδα «Ευρωπαϊκή Επανάσταση».

Πρόκειται για μια σελίδα που έφτιαξαν Έλληνες και Ισπανοί, οι οποίοι καλούν όλους τους Ευρωπαίους σε μαζικές κινητοποιήσεις την Κυριακή, 29 Μαΐου, στις κεντρικές πλατείες των χωρών τους.
«Ζητάμε πραγματική Δημοκρατία τώρα. Δεν είμαστε εμπορεύματα στα χέρια πολιτικών και τραπεζιτών. Κατηγορούμε τις οικονομικές και πολιτικές δυνάμεις για την άσχημη κατάστασή μας και απαιτούμε την απαραίτητη αλλαγή πορείας. Λαοί της Ευρώπης ξυπνήστε. Ας φτιάξουμε μια καλύτερη ζωή, ας μιλήσουμε, ας συναντηθούμε, ας αλλάξουμε τα πάντα» αναφέρει, χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση στη σελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: