Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Μαζί με το 6ο νάτη κι η καφρίλα...!


Πανικός στην Ομόνοια από οπαδούς του Παναθηναϊκού

Με το σύνθημα «ρε Πανάθα είσαι τρέλα με το έκτο στη φανέλα» να κυριαρχεί, περίπου 2.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν μέρα την αθηναϊκή νύχτα! Οι φίλοι των «πρασίνων» μαζεύτηκαν στην πλατεία Ομονοίας για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και έκλεισαν για πάνω από είκοσι λεπτά την κυκλοφορία από την Πανεπιστημίου προς την Ομόνοια.
Τα ονόματα των Διαμαντίδη και Ομπράντοβιτς τραγουδήθηκαν ρυθμικά, ενώ φυσικά ο κόσμος ζήτησε το "τριπλ κράουν". Αξίζει να σημειωθεί ότι σηκώθηκαν τουλάχιστον πέντε σημαίες της Παλαιστίνης, ενώ αρκετά υβριστικά συνθήματα ακούστηκαν για τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.*

Επόμενο ραντεβού των οπαδών του Παναθηναϊκού είναι λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο "Ελ.Βενιζέλος", για να υποδεχθούν τους πρωταθλητές Ευρώπης.

....................................................

"...Πέντε σημαίες της Παλαιστίνης και... υβριστικά συνθήματα  για τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη" ! Η παραφροσύνη ξαναχτύπησε! 
   Τώρα τι διαφορά έχει ο Σάτο και ο Νίκολας από τον Σοφοκλή που παίζει και στην Εθνική ομάδα; Αλίμονό τους αν η καριέρα τούς οδηγήσει σε αντίπαλη ομάδα, στη Μπαρτσελόνα ας πούμε ή στην Εφες Πίλσεν ή ...στον Ολυμπιακό! Αλλά είπαμε: Έλληνας δεν γεννιέσαι, ούτε γίνεσαι... Καταντάς! Όσο για τις σημαίες της Παλαιστίνης, ε αυτό κι αν είναι ασυναρτησία! Όχι Ελλάδα, Αλαμπουρνάδα τη λένε αυτή τη χώρα, Αλαμπουρνέζοι οι κάτοικοί της κι Αλαμπουρνέζικα σκέφτονται και μολογάνε! Άντε οι έχοντες σώας τας φρένας να φεύγουμε  σε καμιά ερημιά να φτιάξουμε τη ζωή μας απ' την αρχή...


....................................................


Ενώ το Σαββατοκύριακο στην Κόρινθο...



Στο εισαγγελέα οπαδός για το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών

Ενώπιον του εισαγγελέα Κορίνθου βρέθηκε ένας από τους εμπλεκόμενους στο αιματηρό επεισόδιο, που σημειώθηκε μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, χθες τα ξημερώματα.

Ο 22χρονος νεαρός είναι -σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων- γιος αστυνομικού που υπηρετεί στην Κόρινθο.
Μάλιστα, ήταν ο πατέρας του που του τηλεφώνησε και του ζήτησε να παρουσιαστεί αμέσως στην ασφάλεια Κορίνθου, πράγμα το οποίο έγινε μετά το μεσημέρι χθες.
Πηγές αναφέρουν ότι η Αστυνομία γνωρίζει τα στοιχεία του δράστη των πυροβολισμών και του τρίτου νεαρού οι οποίοι αναζητούνται.
Υπενθυμίζεται ότι η συμπλοκή είχε ξεκινήσει μετά από "ραντεβού", που είχαν κλείσει οπαδοί των δύο ομάδων, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν διαφορές τους.
Στο σημείο της συνάντησης πήγαν τελικά εφτά οπαδοί του Παναθηναϊκού με τρεις του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.
Ένας από τους τελευταίους πυροβόλησε με καλάζνικοφ εναντίον των οπαδών του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να τραυματίσει δύο από αυτούς στα πόδια
....................................................
Μυαλωμένοι μου, φύγαμε σήμερα γιατί εδώ θα μας ..."φύγει" καμιά αδέσποτη πρασινοκόκκινη σχεδόν... μαύρη! 









Δεν υπάρχουν σχόλια: