Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Η Ε ί δ η σ η ! Η Ναταλία Γερμανού έχει κάνει topless εκτός Ελλάδας!


H Ναταλία Γερμανού έχει κάνει topless εκτός Ελλάδας!

ΑΘΗΝΑ 18/04/2011





Έχει κάνει ή δεν έχει κάνει topless η Ναταλία Γερμανού; Και υπάρχουν άραγε φωτογραφικά ντοκουμέντα; Η ίδια αρχικά ισχυρίστηκε ότι δεν έχει κάνει ποτέ. Ο Θέμης Γεωργαντάς όμως την απείλησε με φωτογραφία...

''Η Ναταλία συνέχεια κάνει topless! Εκατό φορές σε έχω δει εγώ να κάνεις!'' δήλωσε ο Θέμης Γεωργαντάς στην εκπομπή ''Μες στην Καλή Χαρά'' βγάζοντας κυριολεκτικά από τα ρούχα της τη Ναταλία Γερμανού που άρχισε να φωνάζει ''Λες ψέματα! Ποτέ δεν έχω κάνει!''.

Τότε ο Θέμης την απείλησε με φωτογραφία, αλλά η Ναταλία δε μάσησε! ''Αν έχεις να φέρεις να τη δείξεις! Στοίχημα 5 ευρώ!'' του είπε.

Τελικά τη λύση έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου που παρενέβη λέγοντας ''Εγώ πιστεύω ότι μπορεί και να το έχεις κάνει, αλλά εκτός Ελλάδας''.

Η ατάκα αυτή της Σίσσυς ανάγκασε τη Ναταλία να παραδεχτεί ότι πράγματι έχει κάνει topless στο εξωτερικό, αλλά ο Θέμης δεν ήταν εκεί.

Τώρα περιμένουμε την ''καυτή'' φωτογραφία από τον Θέμη για να τη διαψεύσει...


http://www.nooz.gr/lifestyle/h-natalia-germanoi-exei-kanei-topless-ektos-elladas


Σχολιάζω: Και όμως είναι αλήθεια, η κ. Γερμανού ξεβυζώθηκε (κατά το "ξεβιδώθηκε") μόνο εκτός Ελλάδος! Άρα κανείς εντός του πατρίου εδάφους δεν μπορεί να της καταμαρτυρήσει ότι έστω κατά ένα ξεβύζωμα (κατά το "ξεβίδωμα") συνετέλεσε στην περαιτέρω εξάπλωση της διαφθοράς στην χώρα μας, ούτε στο βάθεμα της ηθικής καταπτώσεως των νεοελλήνων. Οι ξένοι  ας την απόλαυσαν, αυτοί ούτως ή αλλιώς είναι διεφθαρμένοι. Όσο για τα πατριωτάκια που ήσαν παρέα της εκεί στα ξένα, αυτοί ήσαν ο στενός οικογενειακός κύκλος, βρε αδελφέ, και σε στενό οικογενειακό κύκλο μπορούμε να απαλλαγούμε από τον καταπιεστικό στηθόδεσμο, όπως και από τα παπούτσια μετά από πολύωρη ορθοστασία ή περπάτημα. Στο σπίτι μας εξ άλλου είμαστε. Και όποιος θα κυκλοφορήσει φωτογραφίες της ιδιωτικής μας ζωής στο εξωτερικό - γιατί στο εσωτερικό δεν θα βρει, 5 ευρώ στοίχημα! - εκθέτει προσωπικά μας δεδομένα, κάνει βούκινο την ιδιωτεία μας - συγγνώμη την ιδιωτική μας ζωή, ήθελα να πω. Γιατί μπορεί να είμαστε αγκαλίτσες και φιλάκια με τον πάσα ένα στο γυαλί, αλλά όχι και να κυκλοφορήσουν τίποτε τόπλες φωτογραφίες μας από τους Αναστασιάδηδες και τους Τριανταφυλλόπουλους και αρχίζουμε και πηδάμε στους ακάλυπτους, γιατί το κοινό μάς θέλει μόνο ηθικολόγες και χαζοχαρούμενες, όχι αυθεντικές και ελεύθερες...         
     

Δεν υπάρχουν σχόλια: