Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

"Μπράβο 'Αννα!" του Στέφανου Κασιμάτη ("Καθημερινή, 1/4/2011) και ένα οργισμένο σχόλιο


...Μπράβο Άννα!


Tου Στεφανου Κασιματη / kassimatis@kathimerini.gr


Σε χθεσινή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής για τα παιδιά της οργάνωσης «Το χαμόγελο του παιδιού», εκλήθη η υφυπουργός μαρκησία νταλ Αρα να απευθύνει χαιρετισμό. Εκείνη ανέβηκε ώς το μικρόφωνο, αλλά το μόνο που κατάφερε να πει ήταν ότι «με έχει κακοποιήσει (sic) μια επίμονη γαστρεντερίτιδα και γι’ αυτό δεν θα μιλήσω». Υποκλίνομαι μπροστά στην αίσθηση του χιούμορ της, διότι ένα τέτοιο αστείο μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον μόνον ο Μπερλουσκόνι θα μπορούσε να το πει!
Θέλω να πιστεύω ότι η μαρκησία δεν γνωρίζει το είδος της κακοποίησης που έχουν υποστεί τα παιδιά που φροντίζει η εν λόγω οργάνωση. Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι μάλλον υποτιμητικό για την μαρκησία, αλλά το λέω με καλή πρόθεση, διότι κάποιες φορές είναι προτιμότερο να φαίνεται κανείς ανόητος παρά εξυπνάκιας· και τούτη ήταν μία από αυτές...

Σχολιάζω: 
Μ' εκείνη την "προφητεία" του Γιωργάκη με τις πέτρες τι θα γίνει; Ου να χαθείτε που παίρνετε και δημόσια αξιώματα κοινωνικής αποστολής και ευαισθησίας! Αναίσθητοι, ανίκανοι και ατάλαντοι! Ου να χαθείτε!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: