Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

"Παγκόσμια η μέρα του σεχ. Ας την γιορτάσουμε. Το σεχ είναι κάτι το ωραίον..." από τον φίλο στο fb Κώστα Μποσταντζόγλου (Kostas Vostantzoglou/facebook,2i/8/2017)

.................................................................

 Παγκόσμια η μέρα του σεχ. Ας την γιορτάσουμε ή το μήλο κάτω απ' τη μηλιά...



 από τον φίλο στο fb

Παγκόσμια η μέρα του σεχ. Ας την γιορτάσουμε. Το σεχ είναι κάτι το ωραίον. Για να κάνουμε σεχ τα αγοράκια, χρειαζόμαστε ένα μαναράκι. Το λαμβάνουμε, το αγκαλιάζουμε τρυφερά, το χαϊδολογάμε επαρκώς, του λέμε ωραία λογάκια, το φιλάμε και αν θέλει να μας κάτσει και δεν θέλει να φύγει, τότε προχωράμε μαζί του και κάνουμε ομού ασελγείς πράξεις. Απαραίτητη προϋπόθεση για καλό σεχ, είναι το μαναράκι να συναινεί. Τότε το σεχ λέγεται συναινετικό και είναι συνήθως θαυμάσιο. Μπορεί να μην διαρκεί μιαν αιωνιότητα και μια μέρα, αλλά η ποιότης και η ευχαρίστησις που μας δίνει δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο.
Υπάρχει βεβαίως και το μη συναινετικό σεχ. Αυτό είναι απαίσιο. Αλλοιώτικα το λέμε μνημόνιο ή βιασμό. Είναι όταν ΔΕΝ θέλεις να κάτσεις να σε ανασκολοπίσουν, αλλά η κυβέρνησις θεωρεί τον ανασκολοπισμό σου - και όχι τον δικό της - απαραίτητο για να βγεί από τα αδιέξοδα στα οποία σε έσυρε μόνη της με λάθη και παραλείψεις της και χωρίς εσύ να έχεις καμμία συμμετοχή. Όσο διαμαρτύρεσαι, τόσο σε πιέζει να κάτσεις στα τέσσερα για το καλό της. Σ’ αυτό το σεχ, ευχαριστημένος είναι μόνον ο αναβάτης. Ο “ίππος” πονάει και δεν την βρίσκει καθόλου. (Υπάρχει βεβαίως η σπανιότατη περίπτωσις ο “ίππος” να είναι “μενουμευρωπαίος” και να φχαριστιέται όταν τον ιππεύουν βαναύσως, αλλά η πλειονότης σας βεβαιώ πως δυστροπεί σαν τον Αστραχάν και δεν αποδίδει. Καρατσεκαρισμένο με 62%).
Υπάρχει και ο βιασμός της λογικής. Κατ’ αυτόν, ότι περιέχει την λέξη σοσιαλισμός, (πόσο μάλλον κομμουνισμός), είναι εγκληματικό. Παραδείγματος χάριν, εθνικοσοσιαλισμός είναι ίσα κι όμοια με τον κομμουνισμό και όταν οι ναζί σφάζανε τους κομμουνιστές το κάνανε με απώτερο στόχο να εξισωθούν μαζί τους.
Περαίνων αυτά τα ολίγα περί του σεχ που γενικώς είναι ωραίον πράγμα, απευθύνω μίαν και μόνην προτροπήν στους δυστροπούντας ιππευομένους παγκοσμίως. Αντί να σας γαμούν, αντιστρέψτε τους ρόλους. Γαμήστε τους.


                                                                 ο υιός Μποστ

                     κι εδώ ο πατήρ Μπόστ, 
 κατά κόσμον Χρύσανθος Μέντης Μποσταντζόγλου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: