Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Αντιρατσιστικό «μόνο για Έλληνες» ζητά η Χρυσή Αυγή (23 Μάιος 2013 | tvxsteam tvxs.gr) μετά "αναλόγου"σχολίου


............................................................

Αντιρατσιστικό «μόνο για Έλληνες» ζητά η Χρυσή Αυγή

tvxs.gr/node/129487
 
 
Φωτογραφία: Μενέλαος Μυρίλλας / FosPhotos*
 
Επίθεση στο Νίκο Δένδια εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός. Μεταξύ άλλων ζήτησε από την κυβέρνηση να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία για την τιμωρία της «ρατσιστικής συμπεριφοράς που επιδεικνύουν οι αλλοδαποί σε βάρος των Ελλήνων». 

Στην επίκαιρη ερώτησή του για εγκληματική δράση μετανάστη στα Ιωάννινα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απευθύνθηκε στον Νίκο Δένδια λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ενώ έσπευσε στη Μανωλάδα για να συμπαρασταθεί στους αλλοδαπούς, δεν έπραξε το ίδιο για τους Έλληνες στην ελληνοαλβανική μεθόριο που υποφέρουν από την εγκληματική δράση αλλοδαπών».

«Πρόκειται για ένα βαρύτατο έγκλημα που εξιχνιάστηκε από την Ελληνική Αστυνομία σε λίγες ώρες και ο δράστης συνελήφθη. Δεν έχω κάτι άλλο να πω» ήταν η λακωνική απάντηση του κ. Δένδια.

Η απάντηση του κ. Δένδια προκάλεσε δεύτερο γύρο επίθεσης εκ μέρους του Ιωάννη Λαγού, ο οποίος χαρακτήρισε απαράδεκτη τη στάση του υπουργού Δημόσιας Τάξης, ενώ ανέφερε ακόμη ότι «ενώ δεν απαντά στη Βουλή, είναι λαλίστατος σε συγκεντρώσεις φίλων του που βρίσκονται στις μασονικές τάξεις».

Επιπλέον, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής υπογράμμισε  ότι οι κακοποιοί «έχουν γραμμένο» το υπουργείο και κάνουν ότι τους «γουστάρει».

Κατέληξε, δε, προτρέποντας την κυβέρνηση να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία για την τιμωρία της «ρατσιστικής συμπεριφοράς που επιδεικνύουν οι αλλοδαποί σε βάρος των Ελλήνων».

Ο υπουργός δεν έκανε χρήση του δικαιώματος δευτερολογίας του.   



*Σχολιάζω: Σας φαίνεται να ανήκει σε Έλληνα αυτή η φυσιογνωμία; Σε Βησιγότθων απόγονο, ίσως...

Δεν υπάρχουν σχόλια: