Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

"Για το τέλος της πολιτικής όπως την ξέραμε..."Από τη φίλη στο fb Sofia Lampiki 18/7/2015...

..........................................................




Από τη φίλη στο fb Sofia Lampiki 18/7/2015...
 

Η τεράστια απάτη Τσίπρας*, φέρνει εκτός απ το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ, και το τέλος της πολιτικής όπως την ξέραμε.
Μιας και η Βουλή, έτσι κι αλλιώς, παίζει πια το ρόλο ενός επαρχιακού συμβουλίου που δεν νομοθετεί, επειδή τα ψέμματα ήταν τεράστια και αλήθεια καμία, η απόλυτη περιφρόνηση των πολιτών στην κοινοβουλευτική δημοκρατία και εκπροσώπηση είναι βέβαιη.

Ελπίζω να μην είναι και το τέλος της Πολιτικής και μαζεύοντας τα κομμάτια μας να οργανωθούμε εκτός των συνηθισμένων δομών, με αυτοοργάνωση σε πρωτοβάθμιες συλλογικότητες χωρίς αναθέσεις σε κανέναν.
Αν δεν το κάνουμε είμαστε χαμένοι, που και τώρα είμαστε, αλλά ας πέσουμε τουλάχιστον ηρωικά.


* Σημείωση/διευκρίνηση: Δεν έχω καταλήξει ακόμα αν πρόκειται για ενεργητική και συνειδητή απάτη από τη μεριά του Τσίπρα. Ξέρω μόνο τον εγκλωβισμό μου (όπως και πολλών άλλων) στην μαζική παραίσθηση που καλλιεργήθηκε από τη συγκεκριμένη πολιτική δύναμη και την ηγετική της ομάδα ("δεξιά", "κεντρώα", "αριστερή", αδιακρίτως). Οπότε μόνο το αντικειμενικό αποτέλεσμα μετράει: το τέλος της πολιτικής όπως την ξέραμε, που λέει και η Σοφία. Το σοκ απ' αυτό το τέλος είναι τεράστιο. Δύσκολο να το διαχειριστεί κανείς, αλλά πρέπει να το κάνουμε, γιατί η ζωή, και μ' αυτά τα ασήκωτα βάρη, συνεχίζεται...  

Δεν υπάρχουν σχόλια: