Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Άφεριμ, Crystalia Patouli!... (facebook.Crystalia Patouli, 11/7/2015)

............................................................






Άφεριμ,  Crystalia Patouli!...


Συγκλονισμένοι οι Έλληνες εφοπλιστές από τα τραγική θέση της πατρίδας τους, δήλωσαν πριν από λίγο πως θα σταματήσουν τις φιλανθρωπίες και θα πληρώσουν αναδρομικά τους φόρους των πέντε τελευταίων ετών της κρίσης, και επιπλέον θα καταθέσουν σε ελληνικές τράπεζες τα χρήματα που έχουν στις τράπεζες του εξωτερικού.
Το έμαθε και η Εκκλησία, και ντράπηκε, οπότε ανακοίνωσε ότι μία από τα ίδια.. μπλα μπλα δέχεται να πληρώσει τους φόρους της, και από την τεράστια περιουσία της σε ακίνητα από εδώ και στο εξής.
Άναυδοι οι πολιτικοί που έχουν κυβερνήσει τη χώρα τα τελευταία 40 χρόνια, αναγκάστηκαν μετά από τα ομολογουμένως συγκλονιστικά αυτά νέα, να δηλώσουν πως και εκείνοι θα επιστρέψουν στο κράτος τα κλεμμένα (ή τέλος πάντων μεγάλο μέρος αυτών).
Ε, τι να κάνουν και οι υπόλοιποι πλούσιοι και νεόπλουτοι (με τον τρόπο τους...) που έχουν φορτώσει τις Ελβετικές τράπεζες... θέλοντας και μη, για να νιώθουν ότι συμβαδίζουν με τους μεγάλους κεφαλαιούχους της Ελλάδας, δέχτηκαν να φέρουν και εκείνοι τις καταθέσεις τους στη χώρα, και να πληρώσουν μάλιστα και τους ανάλογους φόρους.
Ως εκ των παραπάνω, δεν τίθεται πλέον θέμα δημόσιου χρέους, και τα μνημόνια είναι πλέον παρελθόν.

                                                                     Αφερίμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: