Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

"Κεντέρης - Θάνου / Σεβαστής - Κουτσάφτης" : Η "εθνική" ξεφτίλα συνεχίζεται . Τι ντροπή!

..................................................................................

enet.gr, 18:17 Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΣΕΓΑΣ: Δεν είχαν λόγο να σκηνοθετήσουν το «τροχαίο» οι Κεντέρης-Θάνου

Υπέρ των Κεντέρη και Θάνου και κατά της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, στράφηκε στη σημερινή του κατάθεση για την υπόθεση του τροχαίου, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής. 




Δεν είχαν λόγο να σκηνοθετήσουν το τροχαίο οι δύο αθλητές αφού η ΔΟΕ θα μπορούσε να τους κάνει έλεγχο μετά, αφού εισήχθησαν στο ολυμπιακό νοσοκομείο και είναι πιθανό «αν τους έπαιρναν τότε δείγμα και ήταν αρνητικό, η Επιτροπή να είχε πρόβλημα», δήλωσε στο δικαστήριο ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ.
Στρεφόμενος κατά της ΔΟΕ ο Β. Σεβαστής υπογράμμισε ότι «δεν είναι αγγελούδια οι άνθρωποι της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Συμφέροντα εξυπηρετούν καλώς και κακώς εννοούμενα».
Εισαγγελέας: Εσείς ως ΣΕΓΑΣ γνωρίζατε αυτά περί συμφερόντων. Δεν οφείλατε να προστατέψετε τους αθλητές;

Μάρτυρας: Το κάναμε επανειλημμένως.


Εισαγγελέας: Ναι, αλλά δώσαμε λαβές. Δημιουργήθηκε πρόβλημα, δεν μπορούμε να το αρνηθούμε. Όταν κυριαρχούν τα συμφέροντα πολλά συμβαίνουν...
Σήμερα κατέθεσε στο δικαστήριο και ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Φίλιππος Κουτσάφτης, ο οποίος τόνισε  πως «τα ευρήματα είναι συμβατά με τροχαίο ατύχημα εξ αποκλεισμού όλων των υπολοίπων. Δηλαδή, δεν είχαμε τραυματισμό στην προπόνηση ή αυτοτραυματισμό. Μόνο αν είχαν πολύ καλές γνώσεις ιατροδικαστικής θα μπορούσαν να αυτοτραυματιστούν».
Η συνέχεια της δίκης θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: