Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

"...αφου δεν υπαρχει λαος με συνειδηση Πολίτη..." γράφει ο Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης (facebook, 12/3/2016)

............................................................
  

"...αφου δεν υπαρχει λαος με συνειδηση Πολίτη..."




 
γράφει ο Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης (facebook, 12/3/2016)










Το ψεμμα, και ο Κατρουγκαλος, εχουν κοντα ποδαρια
Οπως γραψαμε πριν 10 μερες, οι συνταξεις θα σφαγιαστουν και επειδη ο αρμοδιος υπουργος, οπως και ο πρωθυπουργος του, που εσκιζε τα ρουχα του στο πλυντηριο του Ενικος, ειναι ψευτης.
Οι συνταξεις, ομως, δεν θα σφαγιαστουν στο ποσοστο, που θα αναγγειλει ο ψευτης, με τροπο που βαζω στοιχημα οτι θα ειναι διθυραμβικος. Θα σφαγιαστουν ετι περισσοτερο και γιατι θα αυξηθει και η φορολογια τους με τη μειωση του αφορολογητου και τις νεες κλιμακες. Πραγμα φυσικα, που θα αποσιωπηθει απο ολους τους ψευτες της κυβερνησης Ραλλη (αυτο το "Ραλλη" θα το ντοκουμενταρω την αλλη βδομαδα).
Και δεν θα σφαγιαστουν μονο οι συνταξες, αλλα και το βιοτικο επιπεδο ολων των ανεργων και υποαμοιβομενων συμπολιτων, που ζουσαν χαρη στις συνταξεις των κοντοσυγγενων τους.
Και δεν θα υποτιμηθει το βιοτικο επιπεδο απλως αυτων των συμπολιτων, αλλα θα πληρωσουν ολοι οι πολιτες σε λιγους μηνες αυτη τη σφαγη και μαλιστα πανακριβα.
Επειδη, παρα πολλα απο τα στεγαστικα και καταναλωτικα δανεια, που ακομα πληρωνονται, εξυπηρετουνται χαρη σ αυτες τις συνταξεις, που θα σφαγιαστουν. ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ, ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ.
Και δεν ειναι μονο αυτο. Ο σοβαρος περιορισμος των εισοδηματων σε περισσοτερους απο 1.000.000 συνταξιιουχους (και σε περισσοτερους απο 2.000.000 φορολογουμενους με το νεο φορολογικο) θα εχει σαν αποτελεσμα τον ακομα μεγαλυτερο περιορισμο στην καταναλωση αγαθων.
Κι αυτο με τη σειρα του θα φερει νεα λουκετα σε μικρομεσαιες κυριως επιχειρησεις και νεες απολυσεις ανθρωπων, που δεν θα μπορουν να επιβιωσουν.
Κι αυτο με τη σειρα του θα φερει (μαζυ με την αυξηση της φορολογιας και τις περικοπες) νεα αδυναμια πληρωμης φορων και λιγοτερες εισπραξεις σε εμμεσους φορους, οπως ειναι ο ΦΠΑ και και επομενως μειωση των εισπραξεων του δημοσιου ταμειου.
Αυτο θα σημανει νεο πρωτογενες ελλειμα στον προϋπολογισμο, με βαση το οποιο θα σφαγιαστουν εκ νεου οι συνταξεις και οι αμοιβες των εργαζομενων απο το 2018, συμφωνα με τις προβλεψεις του μνημονιου 2, που εχουν υπογραψει οι προηγουμενες κυβερνησεις Τσολακογλου και Λογοθετοπουλου (αυτο ειπα, θα το ντοκουμενταρω την αλλη βδομαδα)
Αυτο ειναι το μελλον μας με λιγα λογια σε ενα απο τα επιπεδα. Γιατι αν δει κανεις ολα τα επιπεδα θα φριξει. Και, οπως δεν εχω βαρεθει να λεω, μετα την κυβερνηση αυτων των τυχοδιωκτων, που κουρελιαζουν και ξεφτυλιζουν καθε εννοια αριστερας και που θα καταστρεψουν τελειωτικα τη χωρα αν μεινουν, θα κυβερναει μια δεξια για 50 χρονια υπο τα χειροκροτηματα του λαου!
Αυτα, αφου δεν υπαρχει λαος με συνειδηση Πολίτη να τους παρει στο κυνηγι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: