happy_person


Τονίζοντας ότι ενδιαφέρονται κυρίως για την αποκατάσταση της αλήθειας γύρω από το πρόσωπό της, πηγές του φιλικού και επαγγελματικού περιβάλλοντος της ιδιωτικής υπαλλήλου Σοφίας Δ. επισήμαναν χθες πως, παρά τη συνήθειά της να εύχεται τακτικά «ψόφο» σε σχόλια κάτω από αναρτήσεις στο Facebook ή κάτω από άρθρα σε άλλες, ενημερωτικές κυρίως ιστοσελίδες, η 35χρονη είναι κατά τα άλλα ιδιαιτέρως εγκάρδιος, φιλικός και ευπροσήγορος άνθρωπος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη Σοφία -γνωστή στους κύκλους του διαδικτύου και με το ψευδώνυμο Σκεπτόμενη Νέμεσις- έχει ευχηθεί «ψόφο» τουλάχιστον 1.410 φορές τον τελευταίο μήνα ενώ συνολικά η λέξη «ψόφος» ή τα παράγωγά της εμφανίζονται περίπου στο 88% των σχολίων της. Στους αποδέκτες της κατάρας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων πολιτικοί, δημοσιογράφοι, άλλοι αναγνώστες, δημόσιοι υπάλληλοι, τραπεζίτες, τα μέλη της τρόικας, συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, καλλιτέχνες, συγγραφείς, αθλητές, απλοί πολίτες, μετανάστες, μέλη της Χρυσής Αυγής και σταρ του Χόλιγουντ ενώ σε μια περίπτωση, το βράδυ του Σαββάτου 27 Σεπτεμβρίου η 35χρονη σχολίασε «ψόφος» κάτω από άρθρο που αφορούσε τη νέα, επετειακή έκδοση του περιοδικού «Μίκυ Μάους».
«Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά η Σοφία είναι από τους πιο χαμογελαστούς και φιλικούς ανθρώπους που ξέρω, ενώ είναι επίσης πολύ ευγενική και συμπονετική. Πάντα θα κάτσει να ακούσει τα προβλήματά σου με προσοχή και κατανόηση και θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει» ανέφερε στο «Κουλούρι» η Ντίνα, συνάδελφος της σεσημασμένης σχολιάστριας. «Δεν ξέρω τι ακριβώς την ωθεί να σχολιάζει με τη λέξη "ψόφος", όμως είμαι απόλυτα σίγουρη ότι δεν το εννοεί και δεν επιθυμεί αληθινά να ψοφήσουν τόσοι πολλοί άνθρωποι» συμπλήρωσε.
Τα λεγόμενα του κοινωνικού περίγυρου της 35χρονης έρχονται να επιβεβαιώσουν και ευρήματα από το προφίλ της στο Facebook, όπου το τελευταίο διάστημα έχει αναλάβει αρκετές φορές κοινωνική δράση δημοσιεύοντας φωτογραφίες με σκυλάκια που έχουν πέσει θύματα βασανισμού και καλώντας παράλληλα τους φίλους της σε ευαισθητοποίηση γύρω από το ζήτημα. Ακόμη, η ιδιωτική υπάλληλος συμμετέχει τακτικά σε εθελοντικές αιμοδοσίες στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών και στον Άγιο Σάββα, ενώ τον περασμένο χειμώνα υιοθέτησε ένα μικρό αρκουδάκι από την περιβαλλοντική οργάνωση «Αρκτούρος».
Στον αντίποδα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως μόλις σήμερα το πρωί η Σοφία Δ. άφησε άλλα τρία σχόλια ευχόμενη «ψόφο», αυτή τη φορά σε ιστοσελίδα που περιέχει κυρίως συνταγές μαγειρικής, ενώ ταυτόχρονα περιέθαλπε τρία ταλαιπωρημένα νεογέννητα γατάκια που έχει πάρει υπό την προστασία της τις τελευταίες ημέρες.
Το «Κουλούρι» προσπάθησε να αποσπάσει κάποιο σχόλιο από την αδιάλλακτη όμως φιλεύσπλαχνη σχολιάστρια του διαδικτύου, ωστόσο στο ηλεκτρονικό μήνυμα του ρεπόρτερ μας η 35χρονη απάντησε λακωνικά «ψόφο».