Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Το να λες ψέματα δεν είναι κακό. Κακό είναι να λες ψέμματα στον εαυτό σου και μάλιστα δημοσίως... / για την συνέντευξη Νταλάρα στον Λιάγκα. (http://www.newsit.gr, 14/3/2014)

........................................................

Το να λες ψέματα δεν είναι κακό. Κακό είναι να λες ψέμματα στον εαυτό σου και μάλιστα δημοσίως...
 
...Γιατί πας και να ξεγελάσεις τον κόσμο ότι κάνεις την αυτοκριτική σου. Αλλά η αλήθεια σου ήταν πως, ό,τι έκανες - κι όχι μόνο εσύ, βέβαια, αλλά και άλλοι όμοιοί σου, το έκανες για τα φράγκα. Κι όλα τα άλλα, "δεν ήξερα...", "παρασύρθηκα" κλπ. είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Οπότε το μόνο που δικαιώνεται είναι η γνωστή φράση του Χάρι Κλιν που περιέχει το όνομά σου, αυτή που κατέληξε σλόγκαν στο στόμα του κοσμάκη συνώνυμο της απώθησης απέναντι σε κάθε ενόχληση από δήθεν βαθυστόχαστους καλλιτέχνες και διανοούμενους...  


Νταλάρας: «Παρασύρθηκα και τραγούδησα με τον Ρέμο! Δεν πέτυχε»


Νταλάρας: «Παρασύρθηκα και τραγούδησα με τον Ρέμο! Δεν πέτυχε»

Όλα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας για Χρυσή Αυγή, Σφακιανάκη, Τσίπρα, Θεοδωράκη, Ρέμο...

Στον Γιώργο Λιάγκα και Το Πρωινό μίλησε ο Γιώργος Νταλάρας σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του και δεν άφησε κανένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας ασχολίαστο. Δείτε τι είπε:
Για τον Μίκη Θεοδωράκη: Ο Θεοδωράκης είναι η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για πολλούς. Είναι το άλλοθι των εταιρειών δίσκων. Τον χρειάζονται γιατί έτσι ανεβαίνει το επίπεδο. 
Για τη Χρυσή Αυγή: Η Χρυσή Αυγή είναι μια ατυχία του ελληνικού λαού που οργανώθηκε και σχηματίστηκε σαν κόμμα και μπήκε στη Βουλή λέγοντας ότι "εσείς τώρα την ώρα που βελάζετε αρνάκια, εμείς ως λύκοι θα μπούμε στη Βουλή". Το καλό με αυτή την ιδεολογία είναι ότι δημιουργεί αυτή την ένταση και έτσι κάνει πιο προφανές τι ακριβώς κρύβεται από πίσω. Η ιδεολογία του ολοκληρωτισμού και του ναζισμού έχει αποτύχει εκ προιμοίου από την ιστορία. 
Για τον Αλέξη Τσίπρα: Ο Τσίπρας είναι αυτή τη στιγμή ένα πρόσωπο καθαρό και πιστεύω ότι όλη η αριστερά εκεί προσβλέπει. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι ταμπουρωμένοι που δεν θέλουν ένα μεγάλο κόμμα. 
Για τον Σταύρο Θεοδωράκη: Τον Σταύρο Θεοδωράκη τον συμπαθώ και τον εκτιμώ.Πιστεύω ότι είναι η καταλληλότερη στιγμή για να βγουν καινούρια πρόσωπα. 
Για τις τις αντιδράσεις που είχε δεχτεί στις συναυλίες του: Ήταν άσχημο αυτό που πέρασα, κανείς δεν το περίμενε. Νομίζω ότι η ζωή μου η ονειρική μου χρώσταγε ένα τέτοιο γραμμάτιο.

Εδώ το βίντεο της συνέντευξης, που σε κάνει να πεις "δεν μας χ...,  ρε Νταλάρα!..."  
Για τον Αντώνη Ρέμο: Μου είπαν τότε πολλοί, ότι ο Ρέμος ήταν ο καλύτερος από τους νέους τραγουδιστές....


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: