Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Η αφόρητη μοναξιά στον σύγχρονο κόσμο: Σοκ στη Γερμανία! Την βρήκαν νεκρή μετά από 6 μήνες μπροστά... στην τηλεόραση (http://www.imerisia.gr, 26/3/2014)

..........................................................
66ΧΡΟΝΗ

Σοκ στη Γερμανία! Την βρήκαν νεκρή μετά από 6 μήνες μπροστά... στην τηλεόραση

http://www.imerisia.gr, 26/3/2014

Σοκ στη Γερμανία! Την βρήκαν νεκρή μετά από 6 μήνες μπροστά... στην τηλεόραση
 

Το πτώμα μιας 66χρονης Γερμανίδας η οποία είχε πεθάνει πριν από έξι μήνες και πλέον βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε, μπροστά σε μια τηλεοπτική συσκευή που βρισκόταν ακόμη σε λειτουργία, έγραψε χθες η εφημερίδα Frankfurter Neue Presse.
Η γυναίκα, η οποία ζούσε στην πόλη Ομπερούρζλ, κοντά στη Φραγκφούρτη, πέθανε από φυσικά αίτια φορώντας ένα νυχτικό και βλέποντας τηλεόραση. Υπήρχε ένα έντυπο με τα τηλεοπτικά προγράμματα του Σεπτεμβρίου πλάι της, ανέφερε η εφημερίδα, διευκρινίζοντας ότι η σορός της ήταν «εν μέρει μουμιοποιημένη».
Η αστυνομία της πόλης ανέφερε ότι οι κάτοικοι της πολυκατοικίας των 30 διαμερισμάτων στην οποία ζούσε η γυναίκα είχαν ενοχληθεί από την δυσοσμία στο κλιμακοστάσιο, αλλά κανείς δεν ειδοποίησε τις αρχές.
Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος όπου έμενε η γυναίκα αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα όταν πρόσεξε ότι το γραμματοκιβώτιό της είχε κολλήσει από επιστολές και λογαριασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: