Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

"Λέγομαι Αντώνιος Περρής."


.............................................................





Λέγομαι Αντώνιος Περρής. Εδώ και 20 χρόνια φροντίζω την 90 χρονών Μητἐρα μου(την γεροντοκομώ). Τώρα τα 3- 4 χρόνια έχει πάθει Αλτζχάϊμερ και τελευταία την πιάνουν και κρίσεις σχιζοφρένειας και έχει κι᾽ άλλα προβλήματα υγείας, Και τα γηροκομεία δεν δέχονται τὀσο επιβαρυμένους ασθενείς.
Το πρὀβλημα είναι ότι δεν είχα προβλέψει να έχω αρκετό ρευστό στο λογαριασμό μου, διότι έπιασε ξαφνικά η οικονομική κρίση. Παρόλο που έχω αρκετή περιουσία, και τα πουλώ όλα όσο όσο τόσο καιρό, έχω μείνει χωρίς ρευστό(χρήματα) και δέν έχουμε πια να φάμε, κι´η πιστωτική μου κάρτα με 22% επιτόκιο γεμάτη κι´ας δανείζονται με 1%, κι´άλλα έξοδα που τρέχουν. Ζω πια συνέχεια μιά ζωή δράμα.

2) Τώρα τελευταία δυστυχώς έχω νέα σοβαρότατα δικά μου προβλήματα υγείας.

Δεν έχω καμμία λύση μπρος μου. Περιουσία αρκετή αλλά ρευστό καθόλου, οπότε χωρίς φαγητό τι γίνεται ? Μήπως ξέρει κανείς καμμία λύση.


Ισχυροί της γης γιά την οικονομική κρίση που δημιουργήσατε θέλετε κρέμασμα
και σας είναι λίγο.




Μη μείνει απ´ αυτούς κανείς.

1) Τον κόσμο αυτό αν θες να φτιάξεις
πρέπει ν΄αλλάξεις τη δομή,
πρωτού λόγω της απραξίας μας
μας αφανίσει η παρακμή,
μας κυβερνούν οι λωποδύτες,
οι τραπεζίτες κι´ οι αγιογδύτες
κι´ όλοι τους οι υποτακτικοί.

R. Δίχως έλεος λοιπόν, δίχως οίκτο,
κτύπα τους πριν αφανιστείς,
γιατί αλλιώς μεσ´ στη μιζέρια
και μεσ´ στο άδικο θα ζεις,
δίχως έλεος λοιπόν, δίχως οίκτο,
μη μείνει απ´ αυτούς κανείς.

2) Λέει η εντολή ου αυτοκτονήσεις,
μα κατ´ ανάγκη αυτοκτονείς,
χτύπα τους πριν σε αφανίσουν,
εγκληματείς που αδρανείς,
της ηθικής μας απραξίας
όπως και της νωθρότητάς μας
πια ας μην είμαστ´ ασθενείς.

 Και η είδηση:

Οικογενειακή τραγωδία: Διπλή αυτοκτονία στο Μεταξουργείο
 
Σοκ και δέος στην ελληνική κοινωνία προκαλεί η είδηση της αυτοκτονίας, το πρωί της Πέμπτης, ενός 60χρονου που πήρε μαζί του στο θάνατο και την 90χρονη μητέρα του, στο κέντρο της Αθήνας!


Όλα συνέβησαν ακαριαία γύρω στις 8 το πρωί στην περιοχή του Μεταξουργείου, στην οδό Ακομινάτου.

Οι γείτονες των δύο πρωταγωνιστών αυτή της τραγικής ιστορίας δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και έμειναν με το σοκ της εικόνας που αντίκρισαν, όταν μητέρα και γιος ήταν ήδη νεκροί…



Σύμφωνα με τους γείτονες ο 60χρονος Π.Α ανέβηκε μαζί με την μητέρα του στην ταράτσα της πολυκατοικίας και αφού την έσπρωξε στο κενό πήδηξε και αυτός,

Οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτή την τραγική πράξη είναι άγνωστοι, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια, ο γιος ήταν μουσικός, άνεργος για πολλά χρόνια, ενώ η μητέρα ήταν κατάκοιτη και έπαιρνε μια μικρή σύνταξη. Η καταγωγή τους ήταν από τη Σύρο και συνήθως αυτή την εποχή έφευγαν για το νησί.

Επισήμως, προς το παρόν, η αστυνομία κάνει λόγο για πτώση και όχι για αυτοκτονία. Όπως αναφέρουν οι γείτονες στην συγκεκριμένη πολυκατοικία παλιότερα είχε γίνει και άλλη αυτοκτονία για οικονομικούς λόγους.

Το κρούσμα αυτό έρχεται μία ημέρα μετά την αυτοκτονία 60χρονου στο Περιστέρι, ο οποίος έκοψε τις φλέβες του σε ένα παγκάκι και άφησε εκεί την τελευταία του πνοή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: