Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Βουτιές στο κενό. Στην Ιταλία και εδώ. Στην Ευρώπη του 21ου αιώνα...

.................................................................


Ιταλία: Καταστηματάρχης αυτοπυρπολήθηκε όταν του αρνήθηκαν επιχειρηματική άδεια

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα, ο Αντόνιο Φορμίκολα, ένας ανθοπώλης, απείλησε τους εργαζομένους στο δημαρχείο με ένα μαχαίρι, περιχύθηκε με βενζίνη, έβαλε φωτιά και πήδηξε από τον εξώστη.



 


Στην Ιταλία ένας καταστηματάρχης αυτοπυρπολήθηκε και πήδηξε από τον εξώστη του πρώτου ορόφου του δημαρχείου στο Ερκολάνο, μια πόλη στα νότια προάστια της Νάπολης, διαμαρτυρόμενος επειδή του αρνήθηκαν μια επιχειρηματική άδεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα, ο Αντόνιο Φορμίκολα, ένας ανθοπώλης, απείλησε τους εργαζομένους στο δημαρχείο με ένα μαχαίρι, περιχύθηκε με βενζίνη, έβαλε φωτιά και πήδηξε από τον εξώστη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Όταν η είδηση έγινε γνωστή, περίπου 400 καταστηματάρχες συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους προς το θύμα και να διαμαρτυρηθούν εναντίον του δημάρχου Βιντσέντσο Στρατσούλο, ο οποίος δεν ήταν παρών. Το πλήθος φώναζε "δολοφόνε, δολοφόνε".
Ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε στη διάρκεια συγκρούσεων με διαδηλωτές.

Τα κρούσματα ανθρώπων που αυτοκτονούν επειδή δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα οικονομικά έχουν αυξηθεί στην Ιταλία καθώς η χώρα αντιμετωπίζει την πιο μακροχρόνια ύφεση στη μεταπολεμική ιστορία της.

...........................................................

ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ

Βουτιά στο κενό έκανε Πακιστανός από τον 5ο όροφο της αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων

Βουτιά στο κενό έκανε Πακιστανός από τον 5ο όροφο της αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων

Από τον 5ο όροφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, έπεσε ένας Πακιστανός κρατούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr.
Ο κρατούμενος είναι βαριά τραυματισμένος και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Τρικάλων όπου μεταφέρθηκε. Ο Πακιστανός είχε αποπειραθεί να αποδράσει πριν από λίγες μέρες, πέφτοντας από τον 2ο όροφο. 

 Και 3 αντιδράσεις στην δεύτερη είδηση...:

Αναγνώστης
Δευτέρα
15:32
32
Στο διάολο να πας εσύ, υπάνθρωπε!
Αναγνώστης
Δευτέρα
15:30
01
Είχε την ατυχία να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή σ αυτή τη κ. . . χώρα.
σ
Δευτέρα
15:29
31
στο διαολο

Δεν υπάρχουν σχόλια: