Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ξανά στα μούτρα σου η φωτογραφία της ανθρωπιάς παλιοφασίστα!... (http://www.ethnos.gr, 24/6/2015)

.........................................................

Ξανά στα μούτρα σου η φωτογραφία της ανθρωπιάς παλιοφασίστα!...







ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Η ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Προκλητικός ο χρυσαυγίτης Παππάς στη Βουλή: Εσκισε το νόμο για την ιθαγένεια

Σε μία πρωτοφανή για τα χρονικά του κοινοβουλίου προκλητική ενέργεια, προχώρησε σήμερα ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την απόδοση της ιθαγένειας στα παιδιά μεταναστών δεύτερης γενιάς, ο χρυσαυγίτης βουλευτής χαρακτήρισε τον νόμο «παράνομο και αντισυνταγματικό» και έσκισε επιδεικτικά το νομοσχέδιο, την ώρα που βρισκόταν στο βήμα της Βουλής.

Προκλητικός ο χρυσαυγίτης Παππάς στη Βουλή: Εσκισε το νόμο για την ιθαγένεια
Η κίνηση αυτή του Χρήστου Παππά προκάλεσε την αντίδραση του 
αντιπροέδρου του Κοινοβουλίου Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος επισήμανε 
ότι δεν είναι δυνατόν να σκίζονται νομοσχέδια που ψηφίζονται με δημο-
κρατικό τρόπο, μέσα σε αυτή τη Βουλή.

Η ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι, έπειτα από αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας που κατέθεσε η ΝΔ, όταν έγινε γνωστό ότι οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων σκοπεύουν να καταψηφίσουν.
Η αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, απηύθυνε έκκληση για την ευρύτερη δυνατή σύμπλευση των κομμάτων, χαρακτηρίζοντας θετικό το γεγονός ότι δύο κόμματα της Αντιπολίτευσης υπερψηφίζουν (Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ).
Κατηγόρησε όμως όσους δεν κράτησαν την διαφωνία τους στο σοβαρό επίπεδο που αρμόζει σε ένα τέτοιο νομοθέτημα και επιχείρησαν να ανεβάσουν τους τόνους, μίλησαν για «ότι ο καθένας θυμάται για να πάρουν μερικά λεπτά δημοσιότητας», έθεσαν ζητήματα δεδηλωμένης και μίλησαν για μια συμφωνία που δεν την ξέρει κανείς «για και να προκαταλάβουν πολιτικές εξελίξεις που θα ήθελαν να υπάρξουν».
Η κ. Χριστοδουλοπούλου, επιφύλαξε ιδιαίτερη αναφορά προς την Χρυσή Αυγή λέγοντας: «Ελπίζω να μην έδωσαν το όνομά μου στα τάγματα εφόδου για να με καρατομήσουν, διότι νομίζω ότι έχουν αποθρασυνθεί αρκετά για να τολμάνε να έρθουν εδώ και πέρα από τις απόψεις τους, που είναι καταδικασμένες, να τολμάνε να θέτουν και τέτοια ζητήματα».
Παίρνοντας τον λόγο ο Χρήστος Παππάς, είπε πως αν υπάρχει στοχοποίηση -όπως είχε σχολιάσει νωρίτερα ο κ. Βούτσης τις αναφορές του χρυσαυγίτη βουλευτή Αντώνη Γρέγου- υπάρχει για τους βουλευτές του κόμματός του. «Στα χρόνια που θα έρθουν κανείς δεν θα ασχολείται μαζί σας. Το έργο σας θα ακυρωθεί και τις ύβρεις σας τις επιστρέφουμε» είπε απευθυνόμενος στην κ. Χριστοδουλοπούλου.
«Το απειλητικό ύφος δεν ταιριάζει στο Κοινοβούλιο. Αφήστε την ιστορία να κρίνει τις απόψεις και τα νομοσχέδια, όπως θα σας κρίνει κι εσάς. Απλώς εσάς θα σας κρίνει και η Δικαιοσύνη γιατί παραπέμπεστε ως συμμορία», ανταπάντησε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: