Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Μπλε βαθύ, σχεδόν μαύρο: Ηχητικό ντοκουμέντο διαψεύδει Ψωμιάδη: Αδελφικές παρατάξεις ΝΔ- Χρυσή Αυγή! (13 Ιουν 2012 | tvxsteam tvxs.gr)

...............................................................

Ηχητικό ντοκουμέντο διαψεύδει Ψωμιάδη: Αδελφικές παρατάξεις ΝΔ- Χρυσή Αυγή!*

tvxs.gr/node/97323
 


Ακούστε τι λέει ο πρώην περιφερειάρχης Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης για τα "αδελφικά κόμματα" με την Νέα Δημοκρατία. Στο ηχητικό ντοκουμέντο μιλάει ξεκάθαρα για την Χρυσή Αυγή που είναι αδελφικό κόμμα, ψυφοφόροι της οποίας θα ενισχύσουν την Νέα Δημοκρατία, όπως υποστηρίζει.
 
Ο κ. Ψωμιάδης είχε διαψεύσει ότι έχει κάνει τέτοια δήλωση.





*σχόλιο: Λες και δεν το ξέραμε...Απ' τον ουρανό κατέβηκαν χούντες και ακροδεξιές συμμορίες; Ή χρειαζόταν το καινούργιο "κατόρθωμα" Ψωμιάδη για να το καταλάβουμε; Όταν έκαιγε βιβλία στην πλατεία Αριστοτέλους, τι ήταν; Δημοκράτης; Έχει δίκιο ο Γιώργος Πήττας, - τον παραφράζω : ούτε ο ίδιος ο Χίτλερ δεν θα χρησιμοποιούσε όλους αυτούς τους  θ ρ α σ ύ δ ε ι λ ο υ ς , ούτε για να του πηγαίνουν βόλτα τον σκύλο του. Κρυμμένους θα τους είχε για να του σφουγγαρίζουν το κελάρι.(βλ. ανάρτηση"Καssίδης", 8-9/6/2012). Κι αλήθεια, τι είδους "εξυπηρετήσεις" είναι αυτές που προσφέρει το δικαστικό σύστημα - μαζί με την αστυνομία - σ' όλο αυτόν τον εσμό των απολίτιστων υπανθρώπων που γλυτώνουν διαδικασίες αυτόφωρων, παίρνουν αναβολές για να αθωωθούν ή να παραγραφούν τα εγκλήματά τους τελικά; Σκεφθείτε: ποια θα ήταν η μεταχείριση και η μοίρα οποιουδήποτε άλλου φουκαρά που θα παρανομούσε;
Όποιος μπορεί να φύγει απ' αυτήν την κωλοχώρα, ας φύγει 
τ ώ ρ α , όσο είναι καιρός...

Δεν υπάρχουν σχόλια: