Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Μενίδι: ένας νεκρός αλλοδαπός και δύο τραυματίες - Αναζητείται από την Αστυνομία οδηγός ΙΧ (http://www.tovima.gr, 29/4/2012) Μια είδηση της φαιάς ελληνικής πραγματικότητας

.............................................................

Μενίδι: ένας νεκρός αλλοδαπός και δύο τραυματίες
 
Αναζητείται από την Αστυνομία οδηγός ΙΧ
 
Μενίδι: ένας νεκρός αλλοδαπός και δύο τραυματίες

 
 
Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου αναζητείται από την Αστυνομία, έπειτα από αιματηρό επεισόδιο με θανάσιμο τραυματισμό αλλοδαπού από πυροβόλο όπλο και τραυματισμό άλλων δύο αλλοδαπών, έναν από πυροβολισμό και έναν άλλο λόγω παράσυρσης από αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά τις 8 το πρωί της Κυριακής, το ΙΧ παρέσυρε έναν 53χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Αττικό νοσοκομείο.


Στο σημείο του συμβάντος υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του οδηγού και περαστικών, ενδεχομένως και προπηλακισμοί του πρώτου.


Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο. Λίγο αργότερα στην οδό Σεβαστουπόλεως 22 στο Μενίδι πυροβόλησε, τραυματίζοντας θανάσιμα, έναν 58χρονο αλλοδαπό, αλβανικής καταγωγής, ενώ τραυμάτισε στο πόδι έναν ακόμη αλλοδαπό πακιστανικής καταγωγής.


Και οι δύο μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του 58χρονου. Ο αλλοδαπός, που τραυματίστηκε στο πόδι, παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο, αλλά βρίσκεται εκτός κινδύνου.


Στον τόπο του εγκλήματος βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, προκειμένου να διευκριστούν οι συνθήκες του τροχαίου και του αιματηρού επεισοδίου.


Η Αστυνομία αναζητά στην ευρύτερη περιοχή του Μενιδίου τον οδηγό του ΙΧ αυτοκινήτου, ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είναι Έλληνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: