Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ο Αργύρης Μπακιρτζής ορίζει τις εγγυήσεις για το πολιτικό πρόβλημα της χώρας (www.lifo.gr

..........................................................





















Ο Αργύρης Μπακιρτζής ορίζει τις εγγυήσεις για το πολιτικό πρόβλημα της χώρας:

...ΔΗΜ.: ...Για να καταλήξω κάπου, αυτός ο Ίαν Σαββίδης σας γεμίζει το μάτι; Προσωπικά, έχει κάτι απροδιόριστο που ακόμα δεν μ' έχει πείσει.
Α. Μπακιρτζής : Θα γνωρίζετε την έκφραση "Πάρε γυναίκα Πόντια και μηχανάκι Σαξ". Συμφωνώ πως υπάρχει κάτι απροσδιόριστο. Πόντιος, θρήσκος, επιχειρηματίας, φίλος του Πούτιν, μπερδε'υεσαι. Όμως αυό οφείλεται στο ότι είμαστε πολύ μακριά από την κουλτούρα των φυσικών μας συμμάχων, των Ρώσων, και έχουμε ενστερνιστεί ό,τι χειρότερο από τους φυσικούς και αποδεδειγμένους πολλάκις εχθρούς μας. Φυσικά κα έχω ερωτηματικά για τον Σαββίδη, όμως πιστεύω ότι και να πάει ψηλά τον ΠΑΟΚ, δεν θα ζήσουμε την ξεφτίλα που βιώνουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να βλέπουν τις ομάδες τους να ταυτίζονται με τη χούντα, μία με το ΠΑΣΟΚ, μία με τη Νέα Δημοκρατία, να βλέπουν και να ανέχονται αυτούς που διοικούν τις ομάδες τους, να δείχουν ότι απολαμβάνουν τις αδικίες επί των αντιπάλων τους χωρίς να κρατούν στοιχειωδώς τα προσχήματα, αντιμετωπίζοντας τον χώρο του ποδοσφαίρου μόνο ως χώρο επίδειξης δύναμης. Πείτε μου πώς πιστεύουν στον ΣΥΡΙΖΑ πως θα προκόψουν όταν έχουν μέλη και προέδρους οπαδούς των δύο "μεγάλων-μικρών" του ποδοσφαίρου. Πρώτα να αλλάξουν ομάδα και μετά βλέπουμε.


(για την υπόλοιπη συνέντευξη του Μπακιρτζή δες εδώ: http://www.lifo.gr/team/gnomes/35565) και ένα τραγουδάκι σε στίχους του Σαίξπηρ (μτφ. Β.Ρώτα)



Δεν υπάρχουν σχόλια: