Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

"Νεανίες "αντιστασιακοί" και αντιεμβολιαστικό "κίνημα"..." από τη φίλη στο fb και καθηγήτρια-φιλόλογο στο ΕΠΑΛ ΧΙΟΥ Sofia Lampiki (facebook, 30.9.2021)

 ..............................................................


Νεανίες "αντιστασιακοί" και αντιεμβολιαστικό "κίνημα"...




από τη φίλη στο fb και καθηγήτρια-φιλόλογο στο ΕΠΑΛ ΧΙΟΥ Sofia Lampiki (facebook, 30.9.2021)

Όταν τα πρωτοκλασσάτα στελέχη της ΧΑ κλείστηκαν φυλακή, στο φαντασιακό της ταραγμένης απολιτίκ πιτσιρικαρίας, στους λυσσασμένους για δράση στο δρόμο νεανίες, στους χουλιγκάνους που φανατίζονται έγιναν καταδιωκόμενοι αντιστασιακοί ήρωες οι φυλακισμένοι.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπορούσαν να αποδείξουν ότι είναι αντισυστημικοί,το Σύστημα τους φυλάκισε.
Αυτό ηρωοποίησε τους ναζί. Ξανά.
Η πανδημία έδωσε πρόσωπο στον αγώνα κατά του συστηματος που φυλάκισε τους δικούς τους, το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ έγινε μια κραυγή αντισυστημική κατά του ΠΘ που κατά τη γνώμη των μη εχόντων κριτική σκέψη νεαρών, φυλάκισε τους ήρωες τους.
Το τερατώδες λάθος άλλων πολιτικών χώρων να δώσουν υπόσταση και στήριξη στο αντιεμβολιαστικό κίνημα με σκοπό το ξήλωμα της κυβέρνησης έδωσε το επιθυμητό κατέβασμα στο δρόμο.
Απ' την ώρα που νέοι, λάτρεις της δράσης, με συγκεχυμένες πολιτικές ιδέες περί αντισυστημικότητας βγήκαν στο δρόμο, απ' τη στιγμή που άρχισαν οι διαδηλώσεις στο δρόμο και οι συγκρούσεις με τους μπάτσους, τα πράγματα πήραν το δρόμο τους, οι συμμορίες απέκτησαν υπόσταση και καθοδηγητές.
Ο καθένας ας αναλάβει την ευθύνη του.
Αυτά είχα να πω, αυτά λέω.
Κόψτε το λαιμό σας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: