Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

"Αλβανός σημαιοφόρος... Μη σου τύχει!" (http://tvxs.gr/news, 30/9/2017)


...............................................................


 Αλβανός σημαιοφόρος... Μη σου τύχει!









«Αγανάκτηση» έχει προκαλέσει σε μερίδα γονέων στην Κοζάνη η κλήρωση ενός μαθητή, Αλβανικής καταγωγής, ως σημαιοφόρου για την παρέλαση σε Δημοτικό σχολείο. Μάλιστα κάποιοι φέρονται να σκέφτονται να απαγορεύσουν στα παιδιά τους να παρελάσουν. Θέλουν λέει να διαμαρτυρηθούν - οι ίδιοι, όχι τα παιδιά τους - για την εφαρμογή της νέας «επαίσχυντης» διαδικασίας.
Μη σου τύχει… Άσε που μπορεί να υπάρχουν και χειρότερα. Άλλωστε η διαφορετικότητα δεν περιορίζεται μόνο στην καταγωγή και του «Έλληνα ο τράχηλος» δεν τα σηκώνει αυτά. «Αποτυχημένη» λοιπόν η επιλογή σημαιοφόρου μέσω κλήρωσης. Ίσως ο νόμος να χρειάζεται κάποιες «τροποποιήσεις»: Οι σημαιοφόροι θα πρέπει να έχουν συγκεκριμένη καταγωγή, ύψος, χρώμα δέρματος και ματιών. Να έχει αρχαιοελληνικά χαρακτηριστικά... Μόνο αυτοί μπορούν να κρατούν τη σημαία. Οι υπόλοιποι είναι πλέμπα.
Προσοχή! Ο βαθμός μόνο δεν φτάνει. Γιατί μας την έχουν φέρει στο παρελθόν τα κ@#%#@. Ήταν κάποια που έβγαζαν μεγαλύτερους βαθμούς. Ανεπίτρεπτο! Κάποιος πρέπει να σταματήσει αυτή την «εθνική καταστροφή».
Άσε που η κυβέρνηση στέλνει και τα προσφυγόπουλα στα σχολεία για να φοιτήσουν σε ελληνικά σχολεία και να μάθουν λέει ελληνικά γράμματα! Μα γίνονται αυτά. Είναι φανερό… πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο της κομμουνιστικής κυβέρνησης. Αυτής που ψηφίζει νομοσχέδια για αλλαγή ταυτότητας φύλλου και απειλεί τη δημόσια τάξη με στόχο να καταστρέψει την ελληνική νεολαία, να την αποκόψει από τις αρχές της πατρίδας, της ορθοδοξίας και της οικογένειας. Απειλούν το ρατσισμό, την πατριδοκαπηλεία, την ομοφοβία και το θρησκευτικό φανατισμό που συνέχει την πατρίδα!
Άντε… Καλή μας μαθητική παρέλαση! Με περηφάνεια ρε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: