Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Μιχαλο...λιάκος, Μιχαλο...βλιάκος, Μιχαλο...βλάχος... Το βρήκα! "Μιχαλοβλάκας" το όνομα του τέρατος! Από "Χυδαία επίθεση Μιχαλολιάκου - "Χιμπατζής" ο Αντετοκούμπο (http://www.ethnos.gr, 3/7/2013)

............................................................

"Μιχαλοβλάκας" το όνομα του τέρατος!

ΝΕΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΚΡΑΙΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

Χυδαία επίθεση Μιχαλολιάκου - "Χιμπατζής" ο Αντετοκούμπο

Επίδειξη χυδαιότητας σε βάρος του καλαθοσφαιριστή Γιάννη Αντετοκούμπο έκανε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Kontra Channel , όταν εκλήθη να σχολιάσει τη φωτογραφία απο τη συνάντηση του νεαρού αθλητή με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Χυδαία επίθεση Μιχαλολιάκου -  Χιμπατζής  ο Αντετοκούμπο

«Και σε έναν χιμπατζή αν δώσεις μια μπάλα δεν θα την πιάσει;» διερωτήθηκε βιτριολικά όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής « Επι του πιεστηρίου» τον κάλεσαν να σχολιάσει τη χθεσινή συνάντηση του νεαρού καλαθοσφαιριστή με τον Αντώνη Σαμαρά.
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι δεν συγκινείται απο το γεγονός ότι ο Γιάννης Αντετοκούμπο ανέμισε την ελληνική σημαία κατά τη διαδιασία επιλογής του στα draft του ΝΒΑ και συνέχισε με προκλητικό τρόπο να αμφισβητεί την ελληνικότητα του νεαρού καλώντας τους τηλεοπτικούς οικοδεσπότες να πουν απέξω το επιθετό του. «Αν μπορέσετε να το πείτε, τότε να τον πείτε και Έλληνα» ανέφερε περιχαρής για το ακλόνητο επιχείρημά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: