Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Η "ΆΛΛΗ.ΘΕΑ." ξεκινά παραστάσεις!...

.......................................................

Η "ΆΛΛΗ.ΘΕΑ." ξεκινά παραστάσεις!...




Τετάρτη και Πέμπτη 8, 9 /10/ 2014, ώρα 9μμ. στον Χώρο Τέχνης "Ιδιόμελο" η θεατρική ομαδα αλληλεγγύης "Άλλη. Θέα." παρουσιάζει την παράσταση "Με τον τρόπο του Β.Β.". 
Η ομάδα "Άλλη. Θέα." αποτελείται κυρίως από πολίτες του Μαρουσιού ερασιτέχνες και επαγγελματίες του θεάτρου με αγάπη για την τέχνη, αλλά και με την ιδέα και τον τρόπο να ζούν και να δημιουργούν αλληλέγγυα. Η ομάδα "Άλλη.Θέα." με  τις παραστάσεις της σκοπεύει να προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο ψυχαγωγίας, αλλά και βιωματικής καλλιτεχνικής παιδείας στους νέους, αλλά  και στους μεγαλύτερους συνανθρώπους μας που η κρίση έχει τραυματίσει βασικά δικαιώματα της ζωής τους, μαζί και το δικαίωμα στον ελεύθερο χρόνο τους.  Συγχρόνως, οι παραστάσεις που θα κάνει η ομάδα θα είναι και αφορμές για να βοηθιούνται ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και συλλογικότητες, συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη είτε υλικής είτε και ηθικής υποστήριξης. 

Τα  μέλη της ομάδας "ΆΛΛΗ.ΘΈΑ." είναι ο Γιώργος Βλάχος, ο Μανώλης Γιούργος, ο Χρήστος Γκλέζος, η Γεωργία Δεληγιαννοπούλου, η Πίτσα Κάτσικα, η Έφη Κατσούλα, ο Γιάννης Παπαθύμνιος, η Εριφίλη Σαββίδου, ο Κυριάκος Σακελλάρης, η Αγγελική Σκιαδοπούλου και η Μαίρη Σταγάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: